Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 700,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  • Kategorie blogu
Blog
Kyselina gama-linolenová, aneb léčivý rostlinný olej
14.07.2020
Kyselina gama-linolenová, aneb léčivý rostlinný olej
O nenasycených mastných kyselinách jsme toho již mnoho slyšeli. Z médií se neustále dozvídáme, jak prospěšné našemu tělu jsou nenasycené mastné kyseli... číst celé
Interferony jsou našimi ochránci před útokem virů
10.06.2020
Interferony jsou našimi ochránci před útokem virů
Je fascinující, že ty nejmenší organismy na naší planetě mají největší sílu a schopnost zachránit lidský život, nebo lidský život vzít. Bakterie a vir... číst celé
Pět tipů na posílení imunity našeho těla
13.05.2020
Pět tipů na posílení imunity našeho těla
Sousloví "posilování imunity" se v poslední době stalo reklamní a marketingovou záležitostí. Přesto, nebo právě proto bychom měli vědět, jak moc je po... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Zajímavosti o zelených potravinách

Zajímavosti o zelených potravinách

Vítejte každý den zeleným koktejlem! Na zdraví a pro zdraví!

Nejnovější články

14.07.2020
O nenasycených mastných kyselinách jsme toho již mnoho slyšeli. Z médií se neustále dozvídáme, jak prospěšné našemu tělu jsou nenasycené mastné kyseliny. Zlepšují činnost srdce, cév, mozkovou soustavu, stav našich chrupavek. Ovšem, co stojí za výjimečností těchto látek?
10.06.2020
Je fascinující, že ty nejmenší organismy na naší planetě mají největší sílu a schopnost zachránit lidský život, nebo lidský život vzít. Bakterie a viry se vyskytují všude kolem nás. Bez fungujícího imunitního systému našeho organismu mohou být právě virová onemocnění velmi nebezpečná. A právě v ...
13.05.2020
Sousloví "posilování imunity" se v poslední době stalo reklamní a marketingovou záležitostí. Přesto, nebo právě proto bychom měli vědět, jak moc je posílení imunity pro naše tělo důležité. Dnes se podíváme na pětici tipů, jak posílit náš imunitní systém.
22.03.2020
Po dlouhém a náročném "zimním" období jsme často malátní, slabí, skleslí. Nezřídka kdy jsme náchylnější k nejrůznějším nemocem, nachlazením, virům a zánětům. Náš organismus potřebuje důkladnou očistu a povzbuzení. Jak nám s touto detoxikací a povzbuzením pomohou Chlorella a mladý ječmen?
05.03.2020
Mezinárodní den žen. Svátek opomíjený, svátek milovaný, svátek nenáviděný. Není mnoho podobných svátečních dnů, které by v průběhu času vyvolávaly takové emoce. Přestože byl u nás Mezinárodní den žen po listopadu 1989 odstrčen, dnes se mu opět dostává pozornosti.
06.02.2020
Tělo vyžaduje řadu látek a vitamínů, které mají zcela rozdílný přínos pro lidský organismus. Prvky, které působí na nejrůznější části fyzické schránky a v mnohých případech jsou životně důležité, aby mohl člověk prožít zcela plnohodnotný a neomezený život. Pojďme se podívat na Vitamín B9, B6 a B12.
11.12.2019
Zelené potraviny jsou doslova mimořádným zdrojem minerálních látek a stopových prvků. Minerály potřebujeme všichni. Nikdo z nás se neobejde bez přísunu minerálních látek, zajišťujících náš správný vývoj a ochranu před nemocemi.
15.09.2019
Už jste slyšeli označení "malajský ženšen"? Pravděpodobně nejznámější rostlina s afrodiziakálním účinkem se jmenuje Tongkat Ali neboli Eurycoma longifolia. Proč si tato rostlina vytvořila takovou pověst? Jaké jsou její další účinky? Jak vlastně vypadá? Na tyto a další otázky budeme hledat odpovědi
08.08.2019
Volné radikály. Už jsme o nich slyšeli. Nejrůznější informace o volných radikálech se na nás valí z médií, z tisku, z televize, z internetu. V dnešním článku si zodpovíme otázku, co to vlastně volné radikály jsou? Dozvíme se také, jak vznikají i co způsobují. A to nejdůležitější…
09.07.2019
O tom, že Chlorella Aktif obsahuje řadu vitamínů, minerálů, bílkovin, betakaroten či CGF růstový faktor jste asi již slyšeli. Ovšem Chlorella pyrenoidosa se může pochlubit i jednou velice příjemnou vlastností. Díky vysokému obsahu chlorellinu je též přírodním antibiotikem a probiotikem.
12.06.2019
Přestože se Jinan dvoulaločný stal reklamním hitem, jeho blahodárné účinky na naše tělo jsou neoddiskutovatelné. Ginkgo biloba je přirozeným zdrojem flavonoidů, vitamínů, mastných kyselin, minerálů a glykosidů. Ideálně v kombinaci s chlorellou a to v produktu Chlorella Ginkgo Aktif.
12.05.2019
Na druhou květnovou neděli připadá Den matek neboli oslava mateřství a respektu k maminkám. Kde a kdy se tento svátek objevil? Jak se slaví v dalších částech světa? Proč se Den matek slaví v Česku v jiný den, než například ve Velké Británii? Dnes si rozebereme Den matek.
11.04.2019
Jestliže trpíme chronickými bolestmi zad, vracejícími se infekcemi, únavou, svalovými křečemi, plísněmi, kvasinkovými infekcemi či imunitními onemocněními měli bychom rozhodně zpozornět. Výše zmíněné obtíže mohou souviset se znečištěným prostředím našeho organismu, respektive s výskytem těžkých kovů
17.01.2019
Zelené potraviny obsahují obrovské množství vitamínů, minerálních látek či živin. Běžně se ovšem neví, že zelené potraviny, tedy Chlorella Aktif a Mladý ječmen Aktif, jsou také mimořádným zdrojem aminokyselin neboli stavebních látek bílkovin. Pojďme si tak aminokyseliny představit...
17.09.2018
Vždy přikládáme ke každé objednávce detailní rozpis dávkování, který je uveden v tabulce. Na základě četných dotazů chceme ukázat, kolik mladého ječmene na lžice přesně je. Dávkování je určeno pro Ječmen Aktif a Ječmen Green Ways, pro jiné mladé ječmeny může být dávkování jiné.
24.05.2018
Trápí vás návaly horka, silné pocení či nepravidelná menstruace? Zelené potraviny mohou zmírnit vaše obtíže.
07.04.2018
Ke skutečně efektivnímu odstranění jedů a toxinů nám pomohou zelené potraviny, zvláště pak Chlorella pyrenoidosa.
15.03.2018
O tom, že Chlorella Aktif je jednou z nejzdravějších potravin jste již asi slyšeli. Ovšem její energie, síla a jedinečnost se ukrývá nejenom v řase samotné, ale především v jejím buněčném jádru.
16.12.2017
Přestože by se překyselení organismu dalo nazvat epidemií 21. století, stále je tato nemoc podceňovaná a bagatelizovaná, a to především odborníky. Překyselení však není žádným strašákem, ale holým faktem.
06.09.2017
Provázejí vás časté a nesnesitelné bolesti hlavy? Jsou vaše obtíže doprovázeny mžitky před očima, nevolností či zvracením? Potřebujete několik dní na to, abyste mohli znovu fungovat? Možná máte migrénu neboli onemocnění, které během života postihne každého druhého člověka.
21.06.2017
O tom, že jsou chlorella pyrenoidosa, mladý ječmen a spirulina platensis prospěšné pro naše tělo, asi již víte. Ovšem, jsou zelené potraviny vhodné také pro zvířata, pro naše čtyřnohé miláčky nebo chovný dobytek?
21.06.2017
Ať už jste vrcholoví či amatérští sportovci, jistě víte, jak důležitou roli při sportování hraje výživa a pitný režim. Nesmíme zapomenout ani na podpůrnou pomoc vitamínů, spalovačů tuků, doplňků stravy nebo dalších uměle vyráběných preparátů na zlepšení naší výkonnosti.
13.04.2017
Pradávná lidová pověra tvrdí, že konzumace zelených potravin na Zelený čtvrtek nám přinese celoroční zdraví. Říká se, že na každém šprochu je pravdy trochu. A v tomto případě to platí dvojnásob.
09.03.2017
Začátek jara a konec náročného zimního období s sebou přináší nejenom časté oblevy, ale i vlnu chřipkových epidemií, nachlazení, malátnost, podrážděnost, nedostatek vitamínů, minerálů či živin.
09.03.2017
Síla, činnost svalů a svalové hmoty či správný chod naší centrální nervové soustavy jsou pravé charakteristiky této aminokyseliny. Valin, nejenom že přispívá k zesílení našich svalových tkání, ale také zlepšuje metabolismus nebo imunitní systém. Je tedy další nenahraditelnou aminokyselinou.
20.01.2017
Jistě by se dalo říci, že tyrosin představuje roli hasiče či záchranáře v našem těle. Je totiž součástí tzv. poplachových nebo chcete-li stresových hormonů, a sice adrenalinu i noradrenalinu. Mimo to vytváří i dopamin, což je nervový přenašeč, zlepšující naši psychickou kondici nebo sexuální chutě.
26.11.2016
O zelených potravinách, tedy mladém ječmeni, chlorelle a spirulině jste už asi slyšeli. Vždyť právě zájem o tyto potraviny svědčí o jejich oblibě. Avšak, jak si vybrat ty nejlepší zelené potraviny z široké palety výrobků?
26.11.2016
Tryptofan je aminokyselinou dobré nálady. Ano, je tomu skutečně tak. Tryptofan se totiž přeměňuje na serotonin neboli biologicky aktivní látku, přispívající k léčbě depresí, stresu a duševní nerovnováhy.
20.10.2016
Již několik let se hovoří o potřebnosti či síle očkování proti chřipce a virovým onemocněním. Máme však nějakou alternativu, jak vydržet nápor nemoci a přitom zůstat při síle a v dobré fyzické či psychické kondici? Ano, máme.
19.10.2016
Dalo by se říci, že threonin je univerzální aminokyselinou, která nám nejenom zlepší náladu, ale také podpoří náš imunitní systém a vytvoří dostatek protilátek, které zabrání vzniku kardiovaskulárních chorob.
16.08.2016
Všichni známe pocity únavy, bolesti hlavy, kloubů či svalů. Tyto symptomy nejčastěji souvisejí z běžným nachlazením či chřipkou. Co když ale začínají být bolesti hlavy stále častějším problémem?
16.08.2016
S určitou mírou nadsázky by se dalo opravdu potvrdit, že serin může být hedvábnou aminokyselinou. Mimo to tvoří základní stavební kámen pro další bílkoviny, ale i jiné aminokyseliny.
17.06.2016
Dně nebo jinak pakostnici se od pradávna říkalo "nemoc králů". Souviselo to s tím, že právě králové, šlechta a vysoce postavení úředníci měli jako jedni z mála přístup ke každodenní konzumaci masa, uzenin, piva, vína a alkoholu.
17.06.2016
Prolin je zvláštním druhem aminokyseliny, která ačkoliv nedosahuje významu dalších aminokyselin, hraje nezastupitelnou úlohu v našem těle. Je totiž nezbytným zdrojem pro vznik kolagenu.
18.05.2016
Okolo cholesterolu panuje mnoho názorů, mýtů či polopravd. Jedna věc je však jistá. Pokud trpíme zvýšeným či vysokým množstvím cholesterolu v krvi, rozhodně to není dobré.
18.05.2016
Aminokyselina methionin je skutečně ideálním pomocníkem pro přenos a výchozí látkou pro jiné aminokyseliny. Dá se tedy říci, že funguje jako startér mnoha pochodů v našem organismu.
19.04.2016
Udělat rozhodnutí o změně stravovacích návyků, celkové očistě organismu, hubnutí či zlepšení imunity není nejlehčí rozhodnutí.
19.04.2016
Lysin je univerzální a nepostradatelnou aminokyselinou, pomáhá s opary a vstřebáváním vápníku Zvyšuje tvorbu naší svalové hmoty, chrání nás před vznikem oparů, představuje prevenci před virózami, vstřebává vápník, produkuje hormony či enzymy, vytváří kolagen i protilátky, které využijeme před nejrůz
16.03.2016
Problémy se zuby, se zubním kamenem, s krvácejícími dásněmi nebo se zubním kazem zná snad každý z nás. Bojíme se usmát, máme strach, dát si něco k jídlu v restauraci…
16.03.2016
Leucin se v poslední době stal doslova hitem. Nejenom, že díky jeho příjmu zvýšíme svou svalovou hmotu, ale také můžeme regulovat množství tuku a glukózy v krvi.
15.02.2016
S trochou nadsázky by se skutečně dalo říci, že se kyselina glutamová stará o odpadové hospodaření našeho těla. Je totiž důležitá při látkové přeměně odpadních látek a navíc je známá svou dokonalou schopností, odstranit škodlivé látky ze svalových buněk.
15.02.2016
Máte problémy s akné? Přestože už dlouho nejste v pubertě, stále se u vás toto kožní onemocnění projevuje? Způsobuje vám akné velké psychické obtíže? Nezoufejte!
16.01.2016
Zelené potraviny (Mladý ječmen, Chlorella pyrenoidosa, Spirulina platensis) jsou mnohdy spojována s vynikajícími detoxikačními a „léčebnými“ účinky. Přírodní látky v nich obsažené, které napomáhají proti velké řadě běžných onemocnění, ale také těm specifickým.
16.01.2016
Kyselina asparagová plní funkci nosiče, nebo chcete-li substrátu pro další důležité látky a sice například hořčík či draslík. Přidáme-li k tomu ještě funkce odbourávání únavy, snižování nervového vypětí, zlepšování našeho metabolismu či boj s nebezpečnými toxiny dostaneme ideálního pomocníka pro náš
08.12.2015
Často slýcháváme informace o ideálním složení zelených potravin, o jejich blahodárných účincích na náš organismus, o širokém spektru jejich využití. Přestože lékařské a vědecké testy mluví jasně za pozitivní vlastnosti této skupiny potravin, často nám chybí nějaký přesvědčivý důkaz, vzor či příběh.
08.12.2015
Isoleucin patří společně s leucinem a valinem do skupiny větvených aminokyselin, které se označují zkratkou BCAA (Branched chain Amino acids).
11.11.2015
Histidin je aminokyselina, která funguje jako semafor. Díky chemickým reakcím a vzniku histaminu, který s histidinem souvisí, se často setkáváme s alergickými reakcemi ve formě otoků, zarudnutí nebo kopřivky.
05.11.2015
Pomalu, ale jistě se blíží čas Adventu a svátků vánočních, což znamená, že bychom měli přemýšlet o vánočních dárcích pro naše blízké. Co však našim nejbližším darovat?
14.10.2015
To, že je Chlorella pyrenoidosa prospěšná pro tělo a organismus dospělého člověka není třeba jakkoliv zdůrazňovat. Jednobuněčná sladkovodní řasa však nachází upotřebení také u dětí.
13.10.2015
Avšak jestliže Ann byla matkou tohoto směru, tak za otce zakladatele lze považovat jejího prvního žáka a dnes asi nejznámějšího propagátora Viktorase Kulvinskase.
13.10.2015
Glycin můžeme považovat za nejzákladnější aminokyselinu. Nejenom proto, že je nejjednodušší ze všech protein obsahujících aminokyselin, ale také díky tomu, jak velkou pozornost vyvolalo zjištění, o lokalizaci tohoto prvku v mezihvězdném prostoru.
12.09.2015
Bez enzymů nebo-li jedinečných organických molekul, které se podílejí na téměř všech biochemických procesech v tělech organismů, by i šťáva ze zeleného ječmene byla pouhou tekutinou.
11.09.2015
Aminokyselina dobré nálady. I tak by se dal charakterizovat fenylalanin. Fenylalanin je aminokyselinou, která působí na naše vnitřní pocity, nálady, chutě, prožitky nebo city.
11.08.2015
Každý fenomén by měl mít své zakladatele, následovníky či pokračovatele. Ovšem nejdůležitějšími prvky, které vytváří historii čehokoliv, jsou příběhy. Příběhy a osudy lidí, rostlin, přírody.
11.08.2015
V dlouhé řadě aminokyselin, které najdeme v zelených potravinách je Cystein - Cystin je složen ze dvou molekul Cysteinu. Patří mezi výjimečné až téměř zázračné aminokyseliny.
10.07.2015
Zvláště v letních měsících se vám může hodit informace, že zelené potraviny a to především mladý ječmen nebo chlorella pyrenoidosa mají příznivé účinky proti slunečním spáleninám, ale také proti nejrůznějším popáleninám, ekzémům a odřeninám.
17.06.2015
Aminokyselina plodnosti. I toto sousloví by se dalo použít v souvislosti s Argininem. Arginin se poslední dobou stává jednou z nejznámějších aminokyselin.
10.06.2015
Dnes začneme první aminokyselinou, kterou najdeme v zelených potravinách. Jak asi víte, aminokyseliny se podílejí na řadě procesů, které udržují lidské tělo v rovnováze.
10.06.2015
Když tradiční lékaři řekli 74letému Dannymu McDonaldovi z Dunaffu (Irsko), že má rakovinu žaludku tak závažnou, že ho pravděpodobně zabije během tří měsíců, rozhodl se ignorovat jejich doporučení podstoupit toxickou chemoterapii a místo toho přijal výživový přístup k uzdravení.
12.05.2015
Všichni, kteří o zelených potravinách něco slyšeli, jistě taktéž zapřemýšleli, kde se tento fenomén vzal? V duchu se ptáme, kdo informace o zelených potravinách vnesl na světlo světa, kteří lidé objevili blahodárné účinky zeleného ječmene, jak složitá asi byla cesta vývoje a výzkumu těchto doplňků s
12.05.2015
Nádherná červená barva rajských jablíček, překrásná oranžová barva mrkve, fascinující fialová barva tulipánů, žlutá barva paprik či zelená barva špenátu. Matka příroda dala do všech těchto rostlin jednu neobyčejnou látku. Tou látkou je beta karoten neboli přírodní antioxidant a ochránce naší imunity
02.04.2015
Na světě stále víc a víc lidí trpí různými nemocemi. I přesto, že víme, jak se máme správně stravovat, trpí nás stále víc v lepším případě zažívacími potížemi, v horším případě cukrovkou, srdečními chorobami, nebo rakovinou. Jaký je vlastně důvod tohoto neutěšeného stavu?
02.04.2015
Pokud bychom vitamíny označovaly podle jejich vlastností, vitamín K by měl jistě co dočinění s krví a krvácením. Avšak nejenom s ochranou vnitřního vykrvácení je spojen tento vitamín. Více o jeho dalších přednostech a znacích se dočteme v dnešním článku.
30.03.2015
Boj s nadváhou se pro mnohé z nás stává nadlidským úkolem. Zhubneme-li rychle několik kilogramů, po čase se nám váha vrátí do normálu. Když se nám už podaří pár kilogramů shodit, ne vždy se cítíme svěží a zdraví.
07.12.2014
Interferony - slovo, které zní cize a vzdáleně, a přitom jsou tyto látky přítomny v každém z nás. Jsou důležitou součástí imunitního systému a pomáhají v boji proti virovým nákazám, jsou dokonce klíčovou obrannou buněk proti virům.
07.12.2014
Co zelená barva znamená? Když přemýšlíme o barvách (ohledně oblečení nebo výzdoby), máme sklon zužovat naši pozornost pouze na naše osobní preference. Naše barva ukazuje zónu našeho pohodlí.
08.11.2014
V poslední době se na internetu objevují desítky různých prodejců zelených potravin, jejichž jediným cílem je své produkty prodat za každou cenu. V čem je internetový e-shop www.ZelenyObchod.cz jiný, než konkurence? Proč kontrolujeme cestu surovin? Proč se důkladně seznamujeme se svými dodavateli? N
08.11.2014
Spirulina, nebo-li sinice modrozelené barvy, používaná jako všelék na podporu imunitního systému, snižování hladiny cholesterolu či léčbu srdečních onemocnění, se v poslední době stává stále více obchodním artiklem a marketingovým lákadlem.
08.11.2014
Slovo chlorella se v poslední době stalo téměř zaklínadlem pro lidské zdraví a vitální život. Není se čemu divit, vždyť tato malá jednobuněčná řasa dokáže téměř zázraky.
03.10.2014
Cukrovka nebo-li diabetes mellitus patří mezi časté onemocnění, které trápí mnoho lidí. Ve slinivce břišní dochází ke snížení tvorby inzulinu, a to má za následek zvýšení hladiny cukru v krvi.
25.09.2014
Vleklé bolesti zad, nedostatek energie a sžírající únava, problémy s pamětí - tyto neduhy trápí čas od času každého z nás. Co však dělat, když se z jednorázového nepohodlí stane chronický problém a ani opakované konzultace s lékaři příčinu obtíží neodhalí?
25.09.2014
V prvním díle jsme si představili prvních 10 potravin, které pomáhají očistit naše tělo. V druhém díle najdeme neméně zajímavé potraviny, které bychom měli zařadit do našeho jídelníčku.
25.09.2014
V druhém díle jsme si představili prvních 10 potravin, které pomáhají očistit naše tělo. V třetím díle najdeme neméně zajímavé potraviny, které bychom měli zařadit do našeho jídelníčku.
25.09.2014
Ve třetím díle jsme si představili prvních 10 potravin, které pomáhají očistit naše tělo. Ve čtvrtém díle najdeme neméně zajímavé potraviny, které bychom měli zařadit do našeho jídelníčku.
06.08.2014
Vitamín D je znám lidské společnosti pěknou řádku let. Byl objeven zhruba ve dvacátých letech minulého století. Často je tento vitamín nazýván, jako slunný, což do určité míry prozrazuje, odkud je získáván.
06.08.2014
V dnešní době stále více sportujeme, protože si uvědomujeme, že pohyb našemu tělu prospívá. Jsou mezi námi profesionálové, ale i ti, kteří sport provozují jen kvůli zvýšení vytrvalosti, vybití energie, zlepšení koordinace, nebo si chceme udržet dobrý vzhled.
26.06.2014
Tělo průměrného dospělého člověka obsahuje asi 40 litrů tekutiny, jejíž přirozená reakce je zásaditá.
08.04.2014
Jaro už dávno zaklepalo na dveře a je nejvyšší čas začíst s Jarním detoxem se zelenými potravinami. Jak na to najdete v novém článku Jarní detox se zelenými potravinami.
11.03.2014
V současné době si všichni zvyšujeme svoje povědomí o důležitosti zdravého životního stylu, což se projevuje v daleko větším zájmu o témata ohledně vitamínů, doplňků stravy a dalších důležitých prvků získávaných z rostlin.
27.02.2014
V poslední době se rozhořely četné diskuse o zázračných účincích zelené kávy v souvislosti s redukcí váhy. Existuje mnoho doplňků stravy, které ji obsahují a zaručují ztrátu váhy. Jsou ale efektivní?
09.12.2013
Dnešní moderní stravování je založené především na rychlém občerstvení a hotových jídlech. Samozřejmě by člověk neměl zapomínat na přísun dostatek vitamínů a především vlákniny.
09.12.2013
Pokud bychom si tuto látku měli blíže představit, potom lze říci, že se jedná o unikátní molekuly, které dokážou v našem těle omezit aktivitu takzvaných kyslíkových radikálů.
29.11.2013
Chlorofyl je pigment, který dává rostlinám zelenou barvu. Ne nadarmo se mu říká krev rostlin. Je to dané tím, že základní molekula chlorofylu je téměř shodná s molekulou hemoglobinu.
15.11.2013
Barva ovoce a zeleniny je pro nás velice důležitá, protože nám může hodně napovědět, jestli jsou tyto potraviny čerstvé, nebo nějak poškozené, takže mnohdy absolutně nevhodné ke konzumaci.
31.10.2013
Velice častým jevem dnešní uspěchané a hektické doby je to, že nemáme ani čas na dostatečný oddych a regeneraci našeho přetíženého organismu. Tento životní styl nás čím dál častěji přivádí ke stresům, depresím a v neposlední řadě i k poruchám spánku.
31.10.2013
O tom, že je chlorella malý zelený zázrak, není pochyb. Co ji ale dělá tak skvělou a jedinečnou? Je to převážně látka známá pod zkratkou CGF, nebo-li Chlorella Growth Factor.
31.10.2013
Co za sílu způsobí, že tento organizmus napomáhá léčit takové spektrum onemocnění? Kromě velkého množství vitamínů, minerálů a živin, beta karotenu, enzymů či nenasycených mastných kyselin, obsahuje i tzv. Fykocyanin.
31.10.2013
Jedny z nejužívanějších potravinových doplňků, které se nejenom v naší zemi, ale po celém světě jí jsou zelené potraviny, které obsahují zdraví velmi prospěšné látky. Abych byl konkrétní, jedná se o čistě přírodní látky s názvem chlorella pyrenoidosa, spirulina platensis a mladý ječmen.
15.08.2013
S přihlédnutím k životnímu stylu mnohých z nás, z čehož plynou častá onemocnění a fyzické či psychické obtíže, staly se pojmy, jako Chlorella pyrenoidosa a Spirulina platensis velice používanými a obvyklými.
05.07.2013
Těhotenství, respektive početí dítěte a následné období, patří mezi nejkrásnější životní etapy mnohých žen a jejich mužů. Nutno však podotknout, že je i velice náročné, co se týče organismu, vitality a psychické stránky.
20.06.2013
Voda je nedílnou součástí našich lidských životů, ale v podstatě všech žijících organismů na této planetě. Jde o látku, která pozitivním způsobem ovlivňuje náš metabolismus, a její přísun bychom neměli v žádném případě podceňovat.
20.05.2013
Zelené potraviny jsou doslova nacpány úžasnými vitamíny, přečtěte si o nich zajímavé informace.
24.04.2013
Nápoje z mladého ječmene poslední dobou nabývají na popularitě a postupně se přichází na nové a zajímavé účinky. Je až nevídané, co všechno se dá využít z jediné dávky nápoje, kterému se také říká "Nápoj Slunce".
24.04.2013
Občas přichází dotazy, jestli když budeme jíst zelené potraviny, znamená to, že nebudeme už nikdy nemocní? Popravdě musím říct, že pokud by tomu tak bylo, všichni lékaři by byli bez práce.
08.03.2013
Skoro každý den se v médiích objeví nový příběh o toxických účincích života v moderní společnosti. Nebezpečí chemických prvků a těžkých kovů na nás číhají prakticky všude, kamkoliv se v 21. století podíváme. Potraviny pokrývají valnou část našich dodávek pesticidů, chemické vedlejší produkty z výrob
09.01.2013
V druhém čísle časopisu Respekt pro rok 2013, se objevil zajímavý článek/sloupek o Dr. Yoshihide Hagiwarovi. Krátký, ale za to velice čtivý.
09.01.2013
Bývalý mistr světa a Evropy ve sportovním aerobiku. Jeho snídaně šampiónů začíná zelenými potravinami.
20.11.2010
Vzhledem k tomu, že každý čtvrtý člověk trpí onemocněním zažívacího ústrojí, je zdraví střev velmi důležité. Péče o zažívací systém a střeva byl, je a bude vždy jen na nás samotných.
05.11.2010
Naše strava se radikálně změnila za posledních sedmdesát let. Opustili jsme vyváženou stravu, syrové ovoce a zeleninu. Příchod uměle zpracovaných potravin, mánie rychlého občerstvení a nezdravé potraviny všechno změnily.
Článků na stránku 99198297

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Zelený obchod, s.r.o.
Zboží.cz - ověřené hodnocení obchodu Zelený obchod, s.r.o.
Zelený obchod na Facebooku
Zelený obchod na Instagramu
Kontaktní adresa

Zelený obchod, s.r.o.
Lipská 2444/4
Brno - Žabovřesky
616 00

IČ: 29269601
DIČ: CZ29269601

Logo
Bc. Petr Hornišer
Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu

Ačkoliv obsahu informací publikovaných na těchto www stránkách jsme věnovali nejvyšší možnou pozornost, mají informace zde obsažené pouze informativní a obecný charakter vycházející ze subjektivních zkušeností jednotlivých uživatelů zelených potravin a z obecně dostupných informací. Zelený obchod, s.r.o. neodpovídá za správnost a úplnost informací, zejména ne takových, které byly převzaty z externích zdrojů, za jejich přesnost, včasnost ani úplnost, za důsledky spoléhání na tyto informace, ani za škodu eventuálně vzniklou v důsledku použití informací. Poskytnuté informace (prostřednictvím odpovědí na Váš dotaz nebo přímo informace zveřejněné na stránkách) v žádném případě nenahrazují osobní konzultaci s lékařem!

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Zelený obchod, s.r.o. © 2008-2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz