- Štítky blogu
- chlorella aktif
- ječmen aktif
- aminokyseliny
- praktické zkušenosti se zelenými potravinami
- spirulina aktif
- vitamíny
- onemocnění
- chlorofyl
- detoxikace
- chlorella ginkgo aktif
- pro zajímavost
- enzymy
- serotonin
- chlorella růstový faktor
- hubnutí
- melatonin
- překyselení organizmu
- pitný režim
- významné osobnosti
- feoforbidy
- těhotenství
- pro sportovce
- cholesterol
- tongkat ali aktif
- chlorellin
- roztroušená skleróza
- deprese
- vláknina
- vysoký krevní tlak
- premenstruační syndrom
- klimakterium
- interferony
- rakovina
- pro děti
- neplodnost
- diabetes mellitus
- dna
- migréna
- pro zvířata
- borelióza
- fytonutrienty
- akné
- kojení
- spáleniny
- fykocyanin
- antioxidanty
- popáleniny



- Úvod
- Zajímavosti o zelených potravinách
- Když očkování nezabírá, vyhledejte přírodní formy antibiotik a očkujte zelenými potravinami
Když očkování nezabírá, vyhledejte přírodní formy antibiotik a očkujte zelenými potravinami
Již několik let se hovoří o potřebnosti či síle očkování proti chřipce a virovým onemocněním. Máme však nějakou alternativu, jak vydržet nápor nemoci a přitom zůstat při síle a v dobré fyzické či psychické kondici? Ano, máme. Zelené potraviny obsahují tzv. chlorellin, považovaný za účinné přírodní antibiotikum. Preventivní podávání Mladého ječmene, Chlorelly pyrenoidosy či Spiruliny platensis nás může ochránit před virovými a bakteriálními onemocněními.
Z oficiálních zdrojů, tiskových zpráv a médií jsme doslova masírováni obavami z příchodu nové, ničivé podoby chřipkových virů. Podle lékařů představuje právě očkování jedinou a účinnou prevenci před těmito virovými onemocněními. Jak příkře s tímto tvrzením nekoresponduje zpráva Světové zdravotnické organizace (WHO), která před rokem oznámila, že loňské složení vakcíny bylo fakticky neúčinné, když v Evropě zaznamenala pouze tříprocentní účinnost.
Je očkování proti chřipce skutečně tak bezpečné?
Odhad možných kmenů chřipky je i v 21. století spíše věštěním z koule. Máme se nechat očkovat a do svého těla přijímat nezdravé chemikálie pouze na základě neověřených prognóz? Sami odborníci z WHO uznávají, že u chřipkového kmenu H3N2 se spletli, když zaznamenali zlepšení zdravotního stavu pouze u tří ze sta osob.
Je důležité uvědomit si, že rozeznáváme několik stovek ba dokonce tisíců virů a bakterií, které nám způsobují onemocnění podobná chřipce. Myšlenka očkování proti chřipce je sice zajímavá a lákavá, nicméně dodnes nerealizovatelná. Přestože se již několik let mluví o komplexním očkování proti chřipce, zůstává tato snaha pouze na papíře. A to i přesto, že tato vakcína prošla úspěšnými testy na hlodavcích a primátech.
Některé výzkumy také dokazují, jak velkým rizikem může očkování proti chřipce být. Toto očkování totiž může zvyšovat míru náchylnosti k dalším chřipkovým kmenům. Toho jsme ostatně byli svědky při tzv. pandemii prasečí chřipky, kdy lidé očkování proti sezónní chřipce měli vyšší riziko propuknutí pandemické formy chřipky.
Zelené potraviny působí preventivně i antibioticky. Dejte jim šanci!
Takovýchto zjištění bychom našli desítky. Ovšem, co si počít, když nechceme v období chřipkových epidemií a nachlazení onemocnět? Jak zvýšit prevenci, bez prokazatelných účinků očkování proti chřipce? Alternativu představují tzv. zelené potraviny neboli Chlorella pyrenoidosa, Mladý ječmen a Spirulina platensis. Tyto potravinové doplňky obsahují velké množství potřebných vitamínů, minerálů, živin a především přírodních antibiotik, která dokáží účinně bojovat s příznaky chřipky a nachlazení.
Oproti preventivnímu podávání ovoce a zeleniny bohaté například na vitamín C, mají zelené potraviny nejeden vítaný bonus. Jednak jich nemusíme zkonzumovat desítky kil, abychom uspokojili potřebu rychlého získání ztracených živin. Mladý ječmen můžeme bez nadsázky označit jako vitamínovou bombu, přičemž zároveň zvyšuje obranyschopnost našeho organismu.
Mladý ječmen obsahuje nejenom velké množství vitamínu C, potřebného při boji s nachlazením a chřipkovým onemocněním. Našemu organismu dodává i vitamíny řady B, třeba vitamíny B1, B2, B3, B5 a B6. Významné množství vitamínů A, E, K, betakarotenu a dalších minerálů, včetně manganu, hořčíku, draslíku, železa či sodíku jej předurčuje k preventivnímu doplňování důležitých živin.
je specialistou na povzbuzení imunity, boj se stresem, zlepšení psychiky, má pozitivní účinky na trávení, zlepšování krevního tlaku a snižování cholesterolu.
Co o nás říkají naši spokojení zákazníci na Heuréka.cz:
Chlorellin je silné přírodní antibiotikum
Ovšem tím, co zelené potraviny odlišuje od běžných léků i dalších přírodních či chemických doplňků je fakt, že obsahují nezvykle velké množství tzv. chlorellinu neboli přírodního antibiotika. Chlorellin, jehož velké množství najdeme v Chlorelle pyrenoidose, reprezentuje látku, působící na náš organismus antibakteriálně, antibioticky a probioticky. Nejenže dokáže nahradit běžně používané prostředky proti respiračním onemocněním, ale působí na naše tělo silou účinného ochránce před viry a bakteriemi.
Podobnou silou jako chlorellin vládne například allicin spojovaný s česnekem a jeho ověřeným antibiotickým účinkem. Přidanou hodnotou chlorellinu je fakt, že na naše střeva a celý trávicí trakt působí probioticky. Jeho dlouhodobé užívaní, nejenže nepoškozuje naše zažívání, jak je tomu u běžně dostupných chemických preparátů či antibiotik, ale k našim střevům se chová velice blahodárně a probioticky.
Na chlorellin nevzniká rezistence, tedy bakterie nejsou schopny si vytvořit "obranu".
To ostatně potvrzují i výzkumy doktora Liebkeho, odborníka na Chlorellu pyrenoidosu. Ten několikrát otestoval tzv. metodu "šokové terapie", kdy při podávání padesáti a více tablet Chlorelly pyrenoidosy třikrát denně ověřil antibiotické účinky této sladkovodní řasy. Vícedenní konzumace nastartuje náš organismus a zabrání vzniku či rozšíření infekce.
Vždy je nejlepší vlastní zkušenost
Tuto "šokovou terapii" jsem absolvoval i já, sám na sobě. V předvečer popeleční středy mě přepadl "moribundus". Bolesti kloubů se střídaly se zimnicí, horečkou a zvracením. Zprvu jsem si myslel, že za to může špatné jídlo, které jsem patrně snědl. Můj stav se ale nelepšil.
Nasadil jsem klasickou medicínu, v podobě paralenu a preventanu akut. Přestože horečka na několik hodin ustoupila, ve středu se všechny problémy vrátily v plné, ba ještě větší síle. Lékaře mám poměrně daleko, a tak jsem přemýšlel, zda mám nějaká účinná antibiotika ve své domácí lékárně.
Již několikrát v minulosti mně pomohly zelené potraviny, respektive Chlorella pyrenoidosa s Gingkem. Nasadil jsem tedy již výše zmíněnou šokovou terapii, ovšem v podobě 150 tablet tohoto zeleného zázraku. Po devadesátiminutovém odstupu jsem vše zopakoval, přičemž jsem řasu zapíjel půllitrem vody. První úleva přišla záhy, když má tělesná teplota spadla z 38,6°C na 37,5°C. V pravidelném devadesátiminutovém intervalu baštím další tablety a zvyšuji množství vody tak, aby mé tělo bylo zavodněné. Přesto, že celý den prospím, v pátek cítím značnou úlevu.
Za bezkonkurenčních 48 hodin jsem zcela v pořádku a v pátek odpoledne se vydávám na více než tří set kilometrovou trasu, kterou v pohodě odřídím. Zázrak nebo náhoda? Není to zázrak, to jsou zelené potraviny. Jen pro doplnění už je to více než tři roky, co se tohle stalo a od té doby nic ...
Metoda "šokové terapie" jasně ukazuje, jaká je síla zelených potravin. Zelené potraviny se vyrovnají běžně dostupným preparátům a doplňkům, které by nás měly zbavit příznaků chřipky či nachlazení. Zelené potraviny nejenom, že působí proti příčinám virových a bakteriálních onemocnění, ale dodávají nám i další vitamíny, minerály, aminokyseliny a živiny, potřebné k preventivní ochraně našeho zdraví.
"Očkování" pomocí zelených potravin zabírá na chřipku a další virová či bakteriální onemocnění. "Očkujme" se bezbolestně zelenými potravinami!
Petr Hornišer
Další zajímavé články najdete v části Zajímavosti o zelených potravinách.