- Štítky blogu
- chlorella aktif
- ječmen aktif
- aminokyseliny
- praktické zkušenosti se zelenými potravinami
- spirulina aktif
- vitamíny
- onemocnění
- chlorofyl
- detoxikace
- chlorella ginkgo aktif
- pro zajímavost
- enzymy
- serotonin
- chlorella růstový faktor
- hubnutí
- melatonin
- překyselení organizmu
- pitný režim
- významné osobnosti
- feoforbidy
- těhotenství
- pro sportovce
- cholesterol
- tongkat ali aktif
- chlorellin
- roztroušená skleróza
- deprese
- vláknina
- vysoký krevní tlak
- premenstruační syndrom
- klimakterium
- interferony
- rakovina
- pro děti
- neplodnost
- diabetes mellitus
- dna
- migréna
- pro zvířata
- borelióza
- fytonutrienty
- akné
- kojení
- spáleniny
- fykocyanin
- antioxidanty
- popáleniny



- Úvod
- Zajímavosti o zelených potravinách
- Když budeme jíst zelené potraviny, znamená to, že nebudeme už nikdy nemocní?
Když budeme jíst zelené potraviny, znamená to, že nebudeme už nikdy nemocní?
Občas přichází dotazy, jestli když budeme jíst zelené potraviny, znamená to, že nebudeme už nikdy nemocní? Popravdě musím říct, že pokud by tomu tak bylo, všichni lékaři by byli bez práce a byl by to asi největší objev v historii lidstva. Bohužel není tomu tak. I my, kteří jíme zelené potraviny, tak nás překvapí občas nemoc. Sám jsem toho příkladem.
V předvečer popeleční středy mě přepadl "moribundus". Bolely mne všechny klouby, bylo mi zle, přišla horečka a zvracení. Přisuzoval jsem to špatnému jídlu, které jsem ten den snědl. Ráno ovšem žádná změna. Zkusil jsem tedy napřed klasickou medicínu a to paralen a preventan akut. Na chvilku se mi ulevilo, ale nebylo to nic, z čeho bych mohl vyskakovat. Dávku paralenu a preventantu jsem zopakoval. Horečka na pár hodin ustoupila, ale ve středu večer se vrátila v plné síle.
Co o nás říkají naši spokojení zákazníci na Heuréka.cz:
Klasická medicína dostala šanci, ovšem neuspěla. Lékaře mám příliš daleko a přemýšlel jsem, jaká antibiotika mám doma. No jedny zelené kulaté by tu byly :) I v minulosti útok chlorellou, ve které je přírodní antibiotikum chlorellin velmi rychle pomohl. Tedy první dávka 150 chlorell a půllitr vody, nepřichází žádná změna. Za hodinu a půl dalších 150 chlorell a půllitr vody. Přichází první úleva, tedy přesněji teplota jde dolů na "přijatelných" 37.5°C z 38.6°C. Ale aby to nebylo tak ideální, podcenil jsem množství vody a začíná mě bolet hlava. Za hodinu a půl dalších 150 chlorell a asi třičtvrtě litru vody. Hlava začíná bolet ještě víc a mně je jasné, že množství vody je opravdu nedostatečné. Chlorella pracuje, ale chce více tekutin. Přes noc vypiju další litr a ráno je mi už o hodně lépe. Nedám "moribundusu" vydechnout a sypu na něj dalších 150 chlorell s litrem vody. Tělo je unavené z "boje" a tak i přes den usínám. Páteční odpoledne je už skoro bez problémů. Ale pro jistotu sypu ještě 150chlorell a dostatek tekutin. Tělo vyhrává nejen boj, ale celou válku. Jsem v pořádku. Zaneuvěřitelných 48 hodin. V sobotu se vydávám na 350km dlouho trasu a celou ji v klidu odřídím. Zdá se Vám to jako zázrak? Ne, to nebyl zázrak, to byly zelené potraviny!
Možná si teď někdo říká, ale zbaštit 750 chorell, to je skoro celé balení na dva a půl měsíce. Tedy pro Chlorellu Ginkgo Aktif. Musím však říct, že neznám nic jiného co dokáže člověka postavit na nohy za dva dny. Nebo Vy ano? Marodit týden nebo i déle s klasickou medicínou, nebo dát šanci zeleným potravinám? Mám jasnou volbu. Jen si spočítejme kolik Vás stojí, když zůstaneme doma nemocní ... Bude to rozhodně víc než cena jednoho balení chlorelly.
Ještě dlužím informaci, kdy jsem byl naposledy nemocný, jsou to dva roky a zelené potraviny jím pět let. Žádná očkování proti chřipce ani nic podobného. Jen ječmen a chlorella. Vím, že se prevence u nás moc nenosí, ale tohle se prostě vyplatí.
Pokud se zelenými potravinami teprve začínáme, pak tento útok středem nemusí naše tělo přijmout a donutí nás velmi rychle se chlorelly zbavit. Pak je lepší si dát menší dávku dvacet, čtyřicet nebo šedesát chlorell. Předávkovat se nemůžete. Člověk by začal být světloplachý až po dvaceti kilogramech denně. Což je 80 000 tablet chlorelly za den.
Petr Hornišer
Další zajímavé články najdete v části Zajímavosti o zelených potravinách.